Korszerűbb informatikai infrastruktúra szolgálja a vendégek kényelmét a szegedi fürdőkben

Az elmúlt 20 évben egyre több szegedi vállalkozás tisztel meg Bennünket bizalmával és bízza ránk informatikai eszközeinek és rendszereinek üzemeltetését. Minden új ügyfél fontos mérföldkő vállalkozásunk életében, így örömmel jelentjük be, hogy a Szegedi Sport és Fürdők Kft. számos létesítményében az informatikai eszközök üzemeltetését 2018. január 15-től a Display Computer Kft. látja el.

Egyre több fürdő munkáját segítjük

Vállalkozásunk életében nem először fordul elő, hogy egy fürdő informatikai infrastruktúráját kell megtervezni és kivitelezni. Nemcsak Szeged, de a régió egyik legfontosabb turisztikai célpontja, a Hungest Hotel Forrás**** és Napfényfürdő Aquapark informatikai rendszerét is vállalkozásunk munkatársai felügyelik és fejlesztik évről-évre.

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. azonban az elmúlt években saját humán erőforrás alkalmazásával tartotta karban az informatikai rendszereket. Ez esetben problémát jelentett, hogy az önkormányzati tulajdonú vállalkozás több létesítménnyel is rendelkezik, amelyek a város különböző területein helyezkednek el, valamint olyan komplex megoldásokat igényelnek ezen létesítmények a vendégeket beléptető rendszerektől kezdve a biztonsági rendszerekig, amely jelentős szaktudást igényel az adott szakterületen, valamint rendszerszintű tervezést.

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. az egyre gyakrabban felmerülő problémák miatt döntött úgy, hogy az informatikai rendszerek karbantartását és műszaki fejlesztést egy erre a feladatra szakosodott vállalkozásra szeretné bízni, amely az alapvető informatikai elvárások mellett jelentős védelmet tud biztosítani külső kibertámadásokkal (például zsarolóvírusok) szemben és tapasztalataival tudja segíteni a hatékonyság növelését. Az egyeztetések eredményeként végül a Szegedi Sport és Fürdők Kft. a Display Computer Kft-t bízta meg a feladattal. Az idei évtől Szegeden a Városi Sportuszodában, az Anna Fürdőben és Városi Jégpályán is korszerűbb infrastruktúra és hálózat járul hozzá magasabb színvonalú szolgáltatás nyújtásához.

Tegye hatékonyabbá Ön is vállalkozása működését

Szeretné, hogy az Ön vállalkozása is hatékonyabban tudja szolgálni vendégei igényeit? Mi segítünk abban, hogy rövidebb legyen a várakozási idő a front office-nál, kevesebbszer fagyjanak le a számítógépek és a vendégei/ügyfelei pozitívan értékeljék a turisztikai létesítményében elérhető wifi szolgáltatás minőségét.

Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ingyenes konzultációt!