E-szerviz szolgáltatás bemutatása

Vállalatvezetőként sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy egy szolgáltatás folyamatos igénybevétele során nem kapnak részletes kimutatást az elvégzett munkáról. A hónap végén csak egy összesített számla érkezik, amelyből nem derül ki egyértelműen, hogy a beszállító pontosan milyen munkákat és kinek a kérésére végzett el.

E-szerviz a Display Computer Kft-nél

Ezzel szemben a Display Computer Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfeleivel folytatott kommunikáció a leghatékonyabb és az elvégzett munka részletesen nyomonkövethető legyen az ügyfelek számára. Ennek érdekében, egy saját fejlesztésű e-szerviz szolgáltatás keretében lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek egyrészt a hibák egyszerű és gyors bejelentésére, másrészt pedig a szolgáltatás részeként folyamatos nyilvántartást vezetünk a felmerülő hibákról és javítási munkálatokról.

Pontos elszámolás – rejtett költségek nélkül

Ezen szolgáltatásokat az Ön vállalatánál dolgozó kollégák kérésére végezzük el, amelyekről írásos és elektronikus dokumentációt készítünk. Így Önnek csak azon munkákért kell fizetnie, amelyeket Ön (vagy munkatársai) megrendeltek és a Display Computer munkatársai elvégeztek. Az elvégzett és folyamatban lévő munkákat egy elektronikus felületen keresztül nyomon követheti, így a hónap végén pontosan tudni fogja, hogy milyen feladatokat végeztek el munkatársaink.

E-szerviz szolgáltatás előnyei

Elektronikusan elérhető nyilvántartás

A szerződéses ügyfeleink bármikor ellenőrizhetik az e-szerviz elekronikus felületén keresztül a megrendelt szolgáltatások státuszát és kapcsolódó költségeket.

Pontos elszámolás

A nyilvántartás alapján csak azokért a munkákért kell fizetnie, amelyeket valóban megrendelt és munkatársaink elvégeztek.

Egyszerű hibabejelentés

Szolgáltatásunk igénybevevőjeként az e-szerviz szolgáltatás online felületén keresztül egyszerűen be tudja jelenteni a hibát.

Kritikus és sürgős kéréseket előrébb vesszük

Az e-szerviz szoláltatás igénybevétele során priorizálni tudja a hiba jellegét aszerint, hogy sürgős, kritikus, vagy normál hibát szeretne bejelenteni.

Havi elszámolás részletes kimutatással

Az elvégzett munkákat hónap végén számlázzuk, amelyhez kapcsolódóan részletes kimutatást is csatolunk. Így biztosan nem éri meglepetés a hónap végén!

Szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról?

Lépjen kapcsolatba velünk vagy kattintson az alábbi linkre és ismerje meg részletesen e-szerviz szolgáltatásunkat!

Szerződött ügyfélkénthibát szeretne bejelenteni?

Amennyiben már szerződött ügyfelünk, kérjük lépjen be e-szerviz szolgáltatásunkba: