INFORMATIKAI RENDSZERTERVEZÉSI ÉS –ÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Napjainkban a vállalkozások működése szinte elképzelhetetlen informatikai eszközök nélkül, legyen az akár egy mikro-, kis- vagy közepes méretű vállalkozás. Annak érdekében, hogy a piaci szereplők hatékonyan tudják szolgáltatásukat nyújtani és termékeiket értékesíteni ügyfeleiknek az egyre fokozódó versenyben, megbízható informatikai eszközökre és stabil üzemeltetésre van szükségük. Habár ezen vállalkozások számára kézenfekvő megoldásnak tűnhet rendszergazda foglalkoztatása, azonban az informatikai szakemberek munkaerő-piaci hiánya és egyre növekvő bérigénye sokszor komoly szakmai és pénzügyi kihívások elé állítja a vállalkozásokat.

Rendszerfelügyelet és -karbantartás
Rendszerfelügyelet és -karbantartás

Rendszerfelügyelet és
-karbantartás

A szakembereink vállalják teljes informatikai rendszerek (szerverek, notebook-ok, nyomtatók, mobil eszközök, vonalkódleolvasók) tervezését, kiéítését és azok folyamatos karbantartását, különös figyelemmel az adatbiztonságra.

Probléma esetén akár 1 órán belüli kiszállást vállalunk!

További részletek szolgáltatásunkról
Hálózatok kiépítése és -karbantartása
Hálózatok kiépítése és -karbantartása

Hálózatok kiépítése és
-karbantartása

Napjainkban egyre fontosabbá válik az internetes és belső hálózaton történő kapcsolattartás, amelyek megfelelő működése nélkül a napi ügyvitel elképzelhetetlen lenne. A Display Computer csapata Wifi, UTP és VPN kommunikációs hálózatok tervezését, kiépítését és üzemeltetését vállalja ügyfelei számára, amely során különös figyelmet fordít az adatok titkosítására.

További részletek szolgáltatásunkról

INFORMATIKAI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS SZERVIZELÉSE

Engedje meg, hogy több, mint 20 éves tapasztalatunkkal segítünk Önnek és vállalkozásának a megfelelő informatikai eszközök kiválasztásában. Továbbá fontosnak tartjuk, hogy meglévő informatikai eszközeinek karbantartása, hiba esetén pedig gyors hibaelhárítás és/vagy szervizelés esetén is biztosítani tudja vállalkozása folyamatos működését, így szervizelési szolgáltatásban is készséggel állunk rendelkezésére.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Szolgáltatásainkról részletesen az alábbi linkeken tájékozódhat!

Számítástechnikai eszközök értékesítése
Számítástechnikai eszközök értékesítése

Számítástechnikai
eszközök értékesítése

A Display Computer közvetlen kapcsolatban áll a legnagyobb informatikai eszközgyártók importőreivel, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és kedvező áron tudjuk biztosítani ügyfeleink üzleti tevékenységéhez szükséges informatikai eszközöket.

Ne feledje: a megfelelő informatikai eszköz megtalálása legalább annyira fontos, mint egy új munkatárs kiválasztása!

További részletek szolgáltatásunkról
Számítástechnikai eszközök szervizelése / hibaelhárítás
Számítástechnikai eszközök szervizelése / hibaelhárítás

Számítástechnikai eszközök
szervizelése / hibaelhárítás

Partnereink számára hatékony és gyors segítséget nyújtunk informatikai eszközeik hardveres és/vagy szoftveres hibáinak elhárításában. Bízza eszközeit szakembereinkre és tartsa bizalmas információit biztonságban!

További részletek szolgáltatásunkról

BIZTONSÁGTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

A vállalkozások tevékenységéhez szorosan kapcsolódó árukészlet és infrastruktúra biztonságának óvása létfontosságú egy szervezet életében. Különböző bűnözői csoportok egyre kifinomultabb eszközökkel rendelkeznek, amellyel akár az Ön vállalkozását is megkárosíthatják.

Ne feledje, egyetlen betörés során okozott kár jelentősen meghaladhatja egy fejlett biztonsági rendszer telepítésének költségeit. Biztosítson vállalkozása számára magas szintű védelmet!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk kiválasztani azokat a biztonsági eszközöket, amelyek telepítésével jelentősen csökkentheti vállalkozása védelmi kockázatát.

Kamerás megfigyelő rendszer kivitelezése
Kamerás megfigyelő rendszer kivitelezése

Kamerás megfigyelő rendszer kivitelezése

A kamerás megfigyelőrendszer jelenléte szinte már alapvető elvárás a vállalkozás telephelyeinek biztosításakor. A kamerás megfigyelőrendszerek lehetőséget biztosítanak nemcsak élő videómegfigyelésre, hanem azok tárolására, a videó felvételek gyors visszakeresésére, valamint távoli elérésre akár mobiltelefonról is. Utóbbi esetén bármikor megtekintheti, hogy vállalkozása telephelyén illetéktelenek tartózkodnak-e vagy sem.

További részletek
Beléptető rendszer kivitelezése
Beléptető rendszer kivitelezése

Beléptető rendszer
kivitelezése

Sok vállalkozás még mindig úgy tekint a beléptetőrendszerekre, mint a kizárólag nagyvállalatok által megfizethető megoldásra, azonban a beléptető rendszerek fejlődésével párhuzamosan a vállalkozások egyre szélesebb köre számára váltak elérhetővé ezen megoldások.

Biztosítsa vállalkozása zavartalan működését saját beléptetőrendszerrel, amelyet igény esetén akár munkaidő nyilvántartással is össze tudunk kötni.

További részletek
Riasztó, tűzjelző rendszer kivitelezése
Riasztó, tűzjelző rendszer kivitelezése

Riasztó, tűzjelző rendszer kivitelezése

Vállalkozása vagyona akkor a legsérülékenyebb, amikor a vállalkozás dolgozói nem tartózkodnak a telephelyen. Ez a kockázat legtöbbször illetéktelen behatolásnak (betörés), valamilyen véletlen elektronikai hibának (zárlat) vagy természeti eseménynek (villámlás, nagy szárazság) tulajdonítható.

Vállalkozásunk munkatársai által telepített rendszerek segítségével Ön időben értesülhet ezen eseményekről, így időben tud reagálni és csökkenteni a károkat. Ne feledje, egy fejlett riasztórendszer telepítése már önmagában is elrettentő lehet bűnözők számára!

További részletek

Microsoft Sharepoint

A Microsoft SharePoint egy a Microsoft által a csoportmunka támogatására, fájlok megosztására és weboldalak közzétételére kifejlesztett szoftvercsalád, amely szorosan integrált a Microsoft Office program csomaggal, ám annak megléte nem előfeltétele a használatának.

KUTATÁS-FEJLESZTÉSI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE / BŐVÍTÉSE

Az egyetem és néhány innovatív vállalkozás kutatás-fejlesztési tevékenységének támogatásaként vállalkozásunk különböző tudományterületek kutatási infrastruktúrájának kiépítését és szükséges informatikai eszközök beszerzését biztosítja.

Mivel az egyes laboreszközök felhasználási területe nagyon sokrétű lehet, valamint az elérhető kínálat is folyamatosan változik vagy speciális igényekre készülnek, így kérjük, hogy laborbővítési szándék esetén vegye fel a kapcsolatot vállalkozásunkkal, hogy egyeztetni tudjuk az igényeket.