Ingyenes WiFi elérés településére

Építtesse ki díjmentesen a Display Computer segítségével!

A projektet az Európai Unió most 15.000 Euró értékben támogatja!

Az Európai Unió egyik kiemelt célja, hogy 2020-ra az európai településeken a közösségi élet főbb színterein (például a parkokban, a köztereken, a középületekben, a könyvtárakban, az egészségügyi központokban és a múzeumokban) ingyenes, vezeték nélküli internetkapcsolat álljon a lakosok és az Európába látogatók rendelkezésére. Ezt hivatott előmozdítani a WiFi4EU kezdeményezés. A pályázati lehetőséget elsősorban településvezetők figyelmébe ajánljuk.

Hogyan lehet a 15.000 eurós pályázati forrásból, önkormányzati önrész nélkül ingyenesen elérhető Wifi hálózatot kiépíteni? Kérjük tekintse meg az alábbi videót és olvassa át felhívásunkat!

Kik pályázhatnak?

A pályázati felhívásra jelentkezhetnek:

  • települések
  • települések által létrehozott társulások, melyek a tagjaik nevében járnak el

A WiFi4EU-utalvány fedezi az informatikai eszközök és a hotspotok telepítésének költségeit. Az utalványban részesülő önkormányzatoknak vállalniuk kell, hogy az adott közterületen ingyenes és jó minőségű wifi-kapcsolat biztosítása céljából legalább 3 évig fizetik az internet-hozzáférés díját (internet-előfizetés), valamint a berendezések rendeltetésszerű üzemét biztosító karbantartás költségeit. Mint látható, az Európai Unió a wifi hálózattal kapcsolat kiépítésével kapcsolatos költségeket teljes egészében fedezi 15.000 euróig, az önkormányzatoknak csak az internetszolgáltató számára fizetendő havidíjat és fenntartáshoz szükséges karbantartást kell finanszíroznia.

Hogyan történik a finanszírozás?

A pályázathoz NEM SZÜKSÉGES ÖNERŐ, sem előfinanszírozás, a projektek finanszírozása teljes mértékben EU-s forrásból történik. A kivitelezést követően az Európai Unió közvetlenül a tervezést és megvalósítást végző informatikai vállalkozás számára utalja át a kivitelezés költségeit. Ezáltal a projekt finanszírozásával kapcsolatos számviteli adminisztrációs teendők az önkormányzatokat nem terhelik.

A településeknek adott WiFi4EU-utalvány értéke 15 ezer euró (kb. 4,8 millió forint). Az utalványban részesülő önkormányzatok kiválasztják a közösségi élet azon főbb színtereit, ahol WiFi4EU-hotspotokat (vezeték nélküli internet-hozzáférési pontokat) kívánnak létesíteni. A WiFi4EU-utalványok magasabb értékű projektek részleges finanszírozására is felhasználhatók.

Az utalványból lehet a már meglévő infrastruktúrát korszerűsíteni, kiegészíteni vagy új, csúcstechnológiás berendezéseket is vásárolni.

Miért pályázzon a Display Computerrel közösen?

  • Mert számos szállodai, ipari, és önkormányzati ügyfelünk vezeték nélküli informatikai hálózatát és rendszerét terveztük meg és építettük ki.
  • Mert cégünk fő profilja már 20 éve a számítógépes hálózatok és biztonságtechnikai rendszerek kiépítése és üzemeltetése.
  • Mert szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a hálózatépítés és fejlesztés terén.
  • Mert a legkorszerűbb technológiával
  • Mert nem csak a kiépítésben, hanem az üzemeltetésben és karbantartásban, későbbi fejlesztésben is számíthat a segítségünkre.
  • Mert cégünk tapasztalata garancia a minőségi szolgáltatásra.

Mert szükség esetén segítséget nyújtunk a pályázásban is, ahogy korábbi ügyfeleink esetén is aktívan segítettük a pályázási folyamatot.

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ne hagyja ki a lehetőséget, biztosítson díjmentes WiFi hozzáférést településén az Európai Unió és a Display Computer Kft. segítségével!