Távsegítség szolgáltatás bemutatása

Távsegítség szolgáltatásunk segítségével az esetleges hibákat
gyorsabban, és hatékonyabban tudjuk elhárítani az Ön számítógépén!

Ehhez nem kell mást tennie, mint letölteni az alábbi alkalmazást, és futtatni a számítógépén. A program működéséhez folyamatos internet kapcsolat szükséges!

Távsegítség program letöltése:

Távsegítség szolgáltatás - image Logo-Teamviewer-300x83 on http://www.displaycomputer.hu

Miért érdemes Távsegítség szolgáltatásunkat használnia?

 • Pénzt spórol

  Nincs szükség kiszállási díj felszámítására hiszen interneten keresztül történik a szolgáltatásnyújtás. Továbbá szerződött ügyfeleink számára szerződés szerint lehetőséget biztosítunk kevesebb, mint 1 órás segítségnyújtás igénybevételére. Így az egyszerűbb hibák kijavítása kevesebb költséget eredményez vállalkozása számára!

 • Segítségnyújtás megfelelő adatbiztonság mellett

  Az általunk használt TeamView-er program segítségével biztonságos internethálózaton keresztül tudjuk a hibát elhárítani, ami harmadik fél számára nem ad lehetőséget az adatokkal való visszaélésre. Kollégái folyamatosan nyomon követhetik a monitoron, hogy éppen milyen beállításokat és mappákat nyitnak meg munkatársaink a hiba elhárítása érdekében.

 • Időt spórol

  A szolgáltatás igénybevételével nem szükséges megvárnia, míg munkatársaink kiérnek vállalkozása telephelyére. A TeamView-er program segítségével munkatársaink akár azonnal hozzá tudnak kezdeni a hiba elhárításához internetkapcsolaton keresztül.

 • Nem szükséges nélkülöznie számítógépét

  Távsegítség esetén nem szükséges vállalkozása informatikai eszközeit telephelyünkre szállítani, hiszen interneten keresztül kijavítjuk a hibát.

adminTávsegítség szolgáltatás