Hálózatok kiépítése és karbantartása

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image ethernet-300x200 on http://www.displaycomputer.hu

A vállalkozások sikeres működésében kiemelt szerepet játszik a hatékony kommunikációs hálózat, amelynek biztosítása alapvető elvárás a vállalat munkatársai és ügyfelei között. Napjainkban azonban egyre több vállalkozás szembesül azzal, hogy a kommunikációs hálózatokkal kapcsolatos teendők nem csak a kapcsolattartásra, hanem az adatbiztonságra is kiterjednek, amely esetén elengedhetetlen, hogy egy erre specializált vállalkozás tervezze meg és biztosítsa az alkalmazottak közötti és ügyfelekkel történő kommunikációt.

Találkozott már az alábbi problémákkal?

 • Nincs internet kapcsolat
 • Az iroda egyes részein nem elég erős a wifi jel
 • A számítógépek nem tudnak csatlakozni a nyomtatóhoz
 • A vezetékes telefonon nem tudják elérni ügyfelei
 • Email-ben nem tudják elérni ügyfelei
 • Jelentős számú vírustámadással szembesülnek – akár próbálkozások, akár sikeres támadások

Amennyiben tapasztalta a fent bemutatott problémákat, kérjük olvassa át figyelmesen szolgáltatásunk rövid bemutatását, amely segít abban, hogy a fenti esetek ne forduljanak többször elő.

Gyengeáramú hálózatok kiépítése és üzemeltetése

A Display Computer munkatársai Wifi, UTP és VPN kommunikációs hálózatok tervezését, kiépítését és üzemeltetését vállalja ügyfelei számára, amely során különös figyelmet fordít nemcsak a folyamatos működésre, hanem a kommunikáció során küldött és fogadott adatok biztonságára.

Tervezési és üzemeltetési szolgáltatásunkkal kapcsolatban néhányat olyan előnyt szeretnénk kiemelni, amelyeket egy saját rendszergazda (vagy csak az irodai alkalmazottak) egyáltalán nem, vagy csak részben tudnak biztosítani. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen és vesse össze vállalkozása jelenlegi felkészültségével az alábbi előnyöket:

 • Hálózati (vezetékes és wifi) hibák gyors kiszűrésére

  Vállalkozásunk korszerű mérőműszerekkel rendelkezik, amelyek egyedülállónak tekinthetőek Szeged és környékén. Ezen eszközök segítenek még időben feltárni a különböző hálózati hibákat, ezzel segítve vállalkozása informatikai eszközeinek folyamatos működését.

 • Naprakész tudás - zsarolóvírusokkal szembeni hatékony védelem

  Mivel rengeteg ügyfél számára nyújtunk szolgáltatást, így a munkatársaink folyamatos felkészültsége révén naprakész szakértelemmel rendelkezünk nemcsak az üzemeltetés, de a napjainkban megjelenő zsarolóvírusokkal és kibertámadásokkal szemben. Az Ön vállalkozásának alkalmazottai mennyire felkészültek ezen kibertámadásokkal szemben?

 • 4 rendszergazdát biztosítunk

  Mindig elegendő rendszergazda áll rendelkezésre, akik akár napi 24 órás rendelkezésre állás során tudják biztosítani a kommunikáció hatékony működését vállalatánál – szemben egy saját rendszergazdával.

 • 24 órás szolgáltatás - Nincs izgalom a szabadság, betegség, felmondás miatt

  Rendszergazdáink folyamatosan, akár 24 órás rendelkezésre állást biztosítanak ügyfeleink számára. Egy saját rendszergazdával szemben a rendszerfelügyeletet ellátó vállalat így folyamatosan tudja biztosítani a rendszer megfelelő működését.

 • Bármilyen meghibásodás azonnali elhárítására

  Mivel vállalatunk kommunikációs hálózatok kiépítése és üzemeltetése mellett informatikai eszközök értékesítésével és szervizelésével is foglalkozik, így az állandó raktárkészletnek köszönhetően bármilyen meghibásodás esetén azonnal tudjuk pótolni a hiányzó kommunikációs eszközöket / alkatrészeket.

 • Jól tervezhető kiadások - pontos elszámolás

  A kommunikációs hálózat üzemeltetésével kapcsolatos kiadások könnyen tervezhetőek, míg egy saját rendszergazda bérezése, esetleg új rendszergazda alkalmazása jelentős bérkiadással járhat az évek előrehaladtával. A rendszerüzemeltetéssel kapcsolatos teljesítmény jól mérhető, hiszen a szerződésben foglaltak szerint a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatos kimutatásokat minden hónapban elküldjük Önnek.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások kommunikációs hálózatainak tervezésében és üzemeltetésében tud segítséget nyújtani, akik…

 • … akik már rendelkeznek kommunikációs hálózattal, azonban rendszeresen felmerülnek hibák (nem tudnak csatlakozni az internethez, gyenge a wifi jel, stb.)
 • …szeretnék bizalmas információikat / adataikat biztonságban tudni és hatékony védekezést kiépíteni a zsarolóvírusokkal szemben
 • …korábban rossz tapasztalatuk volt saját rendszergazdával (magas fluktuáció és/vagy hiányos szakértelem miatt)
 • …nem engedhetik meg maguknak saját rendszergazda foglalkoztatását

 

Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik gyengeáramú kommunikációs hálózatok kiépítésével, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt:

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image slide13-300x200 on http://www.displaycomputer.huFelkeltettük érdeklődését?
Kérjen ingyenes konzultációt!

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!

adminHálózatok kiépítése és karbantartása