HÁLÓZATOK KIÉPÍTÉSE ÉS KARBANTARTÁSA

Vállalkozása informatikai rendszerét a saját rendszergazdájára vagy
inkább egy erre szakosodott profi szakemberekből álló csapatra bízná?

Higgye el, ez a szolgáltatás már KKV-k számára is könnyen elérhető!

Szolgáltatásunk előnyei

Kinek ajánljuk?

Referenciáink

Kapcsolatfelvétel

A vállalkozások sikeres működésében kiemelt szerepet játszik a hatékony kommunikációs hálózat, amelynek biztosítása alapvető elvárás a vállalat munkatársai és ügyfelei között.

Napjainkban azonban egyre több vállalkozás szembesül azzal, hogy a kommunikációs hálózatokkal kapcsolatos teendők nem csak a kapcsolattartásra, hanem az adatbiztonságra is kiterjednek, amely esetén elengedhetetlen, hogy egy erre specializált vállalkozás tervezze meg és biztosítsa az alkalmazottak közötti és ügyfelekkel történő kommunikációt.

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image szolgáltatások2 on http://www.displaycomputer.hu

Gyengeáramú hálózatok kiépítése és üzemeltetése

A Display Computer munkatársai Wifi, UTP és VPN kommunikációs hálózatok tervezését, kiépítését és üzemeltetését vállalja ügyfelei számára, amely során különös figyelmet fordít nemcsak a folyamatos működésre, hanem a kommunikáció során küldött és fogadott adatok biztonságára.

Tervezési és üzemeltetési szolgáltatásunkkal kapcsolatban néhányat olyan előnyt szeretnénk kiemelni, amelyeket egy saját rendszergazda (vagy csak az irodai alkalmazottak) egyáltalán nem, vagy csak részben tudnak biztosítani. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen és vesse össze vállalkozása jelenlegi felkészültségével az alábbi előnyöket:

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image szolgaltatas_elonyok_ikonok-05-150x150 on http://www.displaycomputer.hu

Hálózati (vezetékes és wifi) hibák gyors kiszűrésére

Vállalkozásunk korszerű mérőműszerekkel rendelkezik, amelyek egyedülállónak tekinthetőek Szeged és környékén. Ezen eszközök segítenek még időben feltárni a különböző hálózati hibákat, ezzel segítve vállalkozása informatikai eszközeinek folyamatos működését.

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image szolgaltatas_elonyok_ikonok-06-150x150 on http://www.displaycomputer.hu

Naprakész tudás – zsarolóvírusokkal szembeni hatékony védelem

Mivel rengeteg ügyfél számára nyújtunk szolgáltatást, így a munkatársaink folyamatos fejlesztése révén naprakész szakértelemmel rendelkezünk nemcsak az üzemeltetés, de a napjainkban megjelenő zsarolóvírusokkal és kibertámadásokkal szemben.

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image szolgaltatas_elonyok_ikonok-03-150x150 on http://www.displaycomputer.hu

24 órás szolgáltatás

Rendszergazdáink folyamatosan, akár 24 órás rendelkezésre állást biztosítanak ügyfeleink számára

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image szolgaltatas_elonyok_ikonok-02-150x150 on http://www.displaycomputer.hu

Nincs izgalom a szabadság, betegség, felmondás miatt

Egy saját rendszergazdával szemben a rendszerfelügyeletet ellátó vállalat folyamatosan tudja biztosítani a rendszer megfelelő működését.

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image szolgaltatas_elonyok_ikonok-01-150x150 on http://www.displaycomputer.hu

4 rendszergazdát biztosítunk

Egyik legnagyobb előny, hogy mindig elegendő rendszergazda áll rendelkezésre. Egy saját rendszergazdával szemben a rendszerfelügyeletet ellátó vállalat folyamatosan, napi 24 órában biztosítja a rendszer megfelelő működését.

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image szolgaltatas_elonyok_ikonok-04-150x150 on http://www.displaycomputer.hu

Bármilyen meghibásodás azonnali elhárítására

Mivel vállalatunk hálózatok kiépítése és karbantartása mellett informatikai eszközök értékesítésével és szervizelésével is foglalkozik, így a raktárkészletünknek köszönhetően bármilyen meghibásodás esetén azonnal tudjuk pótolni a hiányzó kommunikációs eszközöket / alkatrészeket.

Hálózatok kiépítése és karbantartása - image szolgaltatas_elonyok_ikonok-07-150x150 on http://www.displaycomputer.hu

Jól tervezhető kiadások – pontos elszámolás

A rendszer üzemeltetésével kapcsolatos kiadások könnyen tervezhetőek, míg egy saját rendszergazda bérezése, esetleg új rendszergazda alkalmazása jelentős bérkiadással járhat az évek előrehaladtával.
Rendszerüzemeltetéssel kapcsolatos teljesítményünk jól mérhető, mert saját interneten elérhető munkalap kezelő rendszerrel rendelkezünk, melyen folyamatosan nyomon követhetők az aktuális, és az elvégzett munkák állapotai, valamint a szerződésben foglaltak szerint a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatos kimutatásokat is elküldjük minden hónapban az Ön számára. (e-szerviz)
További részletek:
http://szerviz.e-szerviz.eu
http://e-szerviz.eu/

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik gyengeáramú kommunikációs hálózatok kiépítésével, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt.

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások kommunikációs hálózatainak tervezésében és üzemeltetésében tud segítséget nyújtani, akik…

  • … akik már rendelkeznek kommunikációs hálózattal, azonban rendszeresen felmerülnek hibák (nem tudnak csatlakozni az internethez, gyenge a wifi jel, stb.)
  • …szeretnék bizalmas információikat / adataikat biztonságban tudni és hatékony védekezést kiépíteni a zsarolóvírusokkal szemben
  • …korábban rossz tapasztalatuk volt saját rendszergazdával (magas fluktuáció és/vagy hiányos szakértelem miatt)
  • …nem engedhetik meg maguknak saját rendszergazda foglalkoztatását
Hálózatok kiépítése és karbantartása - image Business-People-Transparent-PNG on http://www.displaycomputer.hu

Szerződéses partnereink
mindennapjait könnyítjük meg


Lehetőséget biztosítunk szerződéses partnereink számára, hogy Távsegítség szolgáltatásunk révén gyorsan tudjuk segítséget nyújtani vállalkozása számára, E-szerviz szolgáltatásunk keretében pedig pontos és jól monitorozható elszámolás álljon a rendelkezésére.

Felkeltettük érdeklődését?
Kérjen ingyenes konzultációt!


Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!

adminHálózatok kiépítése és karbantartása