Display Computer Kft.

Cégünk fő profilja mikro, kis- és középvállalatok informatikai rendszereinek (számítógépes hálózatok és biztonságtechnikai rendszerek) kiépítése és üzemeltetése, valamint számítógépek és ehhez tartozó alkatrész- és kellékanyag-értékesítés, helyszíni karbantartás és javítás.

A stratégiai gondolkodásunknak köszönhetően vállalkozásunk az elmúlt 20 évben folyamatosan fejlődött és egyre komplexebb szolgáltatások nyújtásával Szeged és környéke egyik meghatározó informatikai szolgáltatójává vált. A folyamatos fejlődésben kiemelt szerepet játszott, hogy a Display Computer Kft. határozott célkitűzések és jövőkép mentén szolgálta ügyfelei igényeit.

Kapcsolat

Víziónk

Olyan problémamentes és versenyelőnyt biztosító informatikai környezet kialakítása, amelyben az ügyfeleinknek csak azzal kell foglalkozniuk, amihez valóban értenek: vevőik igényeinek kielégítésére.

Missziónk

Ügyfeleink mindennapi tevékenységének hatékony támogatása, amely az egyre gyorsuló technológiai fejlődésben folyamatosan felmerülő informatikai kihívások elé (adatbiztonság, új technológiai platformok) állítja a vállalkozásokat.

Célunk, hogy Ön és munkatársai ezekből a kihívásokból semmit ne vegyenek észre, hiszen a mi feladatunk az új technológiai környezetre felkészíteni vállalkozása informatikai eszközeit.

Több, mint 20 éve Dél-alföldi vállalkozások szolgálatában

Komócsin László, a Display Computer Kft ügyvezető igazgatója fiatal vállalkozóként azzal a céllal kezdett informatikai eszközök forgalmazásával és rendszerek tervezésével foglalkozni, hogy a 90-es években tapasztalható, vállalkozások egyre növekvő informatikai szükségletére tudjon megfelelő megoldást nyújtani.

Hazánkban az informatikai eszközök széleskörű alkalmazása a 90-es évek középétől vett egyre nagyobb lendületet, így  a Display Computer Kft. közvetlenül részese volt a KKV szektor informatikai rendszereinek kiépítésének a kezdetektől napjainkig.

Az elmúlt több, mint 20 évben folyamatosan merültek fel olyan kihívások, amelyek az informatikai szolgáltató vállalatokat próbára tették, mint például új technológiai platformokra való átállás, szélessávú kommunikációs hálózatok megjelenése, valamint adatbiztonság a külső kibertámadásokkal szemben. A kitartó munkánknak köszönhetően vállalkozásunk sikeresen vette ezen akadályokat, amelyekre ügyfeleink pozitív visszajelzései szolgáltatnak alapot.

A kezdetben egyfős vállalkozás jelenleg 6 főt foglalkoztat, akik közül 4 rendszergazda folyamatosan felügyeli ügyfeleink informatikai rendszereit. Távsegítség és e-szerviz szolgáltatásunknak köszönhetően pedig egyrészt gyorsan tudunk reagálni azokra a felmerülő hibákra, amelyeket ügyfeleink jeleznek számunkra, másrészt pedig jelentős költségeket megtakarítva tudunk ügyfeleink számára interneten keresztül segítséget nyújtani.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Az elmúlt két évtized mérföldkövei

Vállalkozásunk a kezdetektől törekedett arra, hogy minél sokrétűbb szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára és elérhetővé tegye azon nemzetközileg is meghatározó gyártók és szolgáltatók termékeit, amelyek révén az ügyfeleink mindennapjait könnyíthetjük meg. Az alábbiakban összefoglaltuk ezen mérföldköveket.

Céginformáció - image merfoldkovek-01-e1518569713764 on http://www.displaycomputer.hu
0

Hivatalos Novell, Corel, Norton, Adobe és egyéb felhasználói szoftverek viszonteladója

Céginformáció - image merfoldkovek-02-e1518569800809 on http://www.displaycomputer.hu
0

Hivatalos Microsoft szoftverek viszonteladója, és kiemelt partnere

0

A piacvezető ESET Software NOD32 vírusvédelmi rendszer, a Lavalys EVEREST diagnosztikai és hálózatmenedzsment szoftvercsalád, és a Kerio Technologies szoftvereinek (tűzfalak és levelezőszerver) viszonteladója

Céginformáció - image 04_microsoft_education_partner-e1518570344679 on http://www.displaycomputer.hu
0

A Microsoft oktatási viszonteladója /Microsoft Authorised Education Reseller

Céginformáció - image 05_invitel-e1518570128438 on http://www.displaycomputer.hu
0

Invitel internet szolgáltatás viszonteladója

Céginformáció - image merfoldkovek-02-e1518569800809 on http://www.displaycomputer.hu
0

Microsoft MAPS program tagja

Céginformáció - image 08_apple-e1518570570436 on http://www.displaycomputer.hu
0

Certified APPLE fejlesztő és termék értékesítő

Céginformáció - image 09_google-e1518570684285 on http://www.displaycomputer.hu
0

Certified GOOGLE fejlesztő és termék értékesítő

Céginformáció - image dell_certified_partner_weboldal-05 on http://www.displaycomputer.hu
0

Certified DELL termék értékesítő

adminCéginformáció