SZERVERSZOLGÁLTATÁSOK

Szerverüzemeltetés

A szerverüzemeltetés az informatikai rendszerek fenntartásának és kezelésének folyamata, amely biztosítja a szerverek optimális működését. A szerverek olyan speciális számítógépek, amelyek feladata az adatok tárolása, feldolgozása és azok elérhetővé tétele a hálózaton keresztül. A szerverüzemeltetés során a hardverek és a szoftverek karbantartása, konfigurálása, frissítése és monitorozása is szerepet kap. Az operációs rendszerek és az alkalmazások telepítése és optimalizálása is része ennek a folyamatnak. A szerverüzemeltetés célja a megbízható működés biztosítása, a teljesítmény optimalizálása és a biztonság fenntartása a vállalati vagy webes alkalmazásokhoz nyújtott szolgáltatások során.

Miért érdemes kiszervezni a szerverüzemeltetést?

A szerverüzemeltetés hozzáértő szakembereknek történő kiszervezése számos előnnyel járhat. Szakemberekkel dolgozva garantáltan magas színvonalú tudás és tapasztalat áll rendelkezésére. Az aktuális technológiák és technikák nyomon követésével képesek hatékonyan kezelni a szerverüzemeltetést, valamint az esetlegesen felmerülő váratlan helyzeteket.

A szerverüzemeltetés kiszervezése lehetővé teszi a rugalmasabb skálázhatóságot. A szolgáltatás rendszeresen végzett karbantartási feladatokat, frissítéseket és biztonsági mentéseket foglal magába, ami biztosítja a szerverek megbízható működését és csökkenti a kiesési időt. Amennyiben vállalkozásának és/vagy weboldaladnak megnövekszik a terhelése, a szolgáltató képes gyorsan alkalmazkodni és biztosítani a szükséges erőforrásokat a megnövekedett igények kielégítésére.

A szerverüzemeltetés kiszervezésével magas szintű biztonsági intézkedésekkel védheti tevékenységét, beleértve a tűzfalakat, a biztonsági mentéseket és a redundáns adattárolást, ezzel csökkentve a biztonsági kockázatokat. Mindemellett időt és erőforrásokat takaríthat meg, hiszen nem szükséges saját infrastruktúrát fenntartani, hardvereket vásárolni és karbantartani, valamint képzett szakembereket alkalmazni.

PROFESSZIONÁLIS SZERVERÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Szerver telepítés és üzemeltetés

Microsoft Windows Server 2008 / 2012 / 2019 / 2022

Virtualizáció VMWare/Hyper-V

Microsoft Exchange / Sharepoint alkalmazások

Microsoft SQL adatbázis szerver

Microsoft NLB terhelés elosztás

Redundáns HA rendszerek

Linux Debian / Ubuntu / CentOS

Linux Adatbázis szerver MySQL / PostgreSQL

Tűzfal megoldások

Automatizált georedundáns mentés

Emelt szintű monitorozás

7/24 rendszerfelügyelet

Rendszerek tervezése/kialakítása

Miért érdemes a Display Computert választani?

  1. Tapasztalt és megbízható partnerként több éves tapasztalattal rendelkezünk szerverüzemeltetés területén, színvonalas és biztonságos szolgáltatást nyújtva ügyfeleiknek.
  2. Rugalmas és testreszabható megoldásokat kínálunk. Egyedi igényeit teljes körűen kiszolgálva, vállalatmérettől függetlenül biztosítjuk a megfelelő szintű szerverüzemeltetést.
  3. Kiemelt figyelmet fordítunk az állandó rendelkezésre állásra szerverüzemeltetés és ügyfélszolgálat terén egyaránt, így az esetleges leállásokat és a szolgáltatások megszakadását minimálisra csökkentve.
  4. Az általunk tárolt adatokat és működtetett szervereket a legújabb biztonsági technológiák védik. Megfelelnek az adatvédelmi előírásoknak, és a legmegfelelőbb gyakorlatokat alkalmazzuk adatvesztés vagy illetéktelen hozzáférés megelőzése érdekében.
  5. A vállalati szintű szerverüzemeltetés mellett kiváló ügyfélszolgálatot és támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. Szakértői csapatuk a hét minden napján készen áll segíteni bármilyen kérdésben vagy problémában, garantálva a gyors és hatékony válaszadást.
szerverüzemeltetés