Riasztó, tűzjelző rendszerek

Riasztó, tűzjelző rendszer kivitelezése

A vállalkozások vagyona olyankor a legsérülékenyebb, amikor azok munkatársai nem tartózkodnak annak telephelyén. Ez a kockázat pedig, a legtöbb esetben illetéktelen behatolásnak, valamilyen véletlen elektronikai hibának, vagy természeti eseménynek tulajdonítható.

Telepített rendszereink segítségével, Ön időben értesülhet mindezekről, így késlekedés nélkül reagálhat és csökkentheti az esetleges károkat. Ne feledje, egy fejlett riasztórendszer telepítése például, már önmagában is elrettentő lehet a bűnözők számára!

Riasztó és tűzjelző berendezések előnyei

Az általunk telepített riasztó és tűzjelző berendezések számos olyan előnyt nyújtanak partnereink számára, amelyet egyéb megfigyelő szoftver alkalmazása nem, vagy csupán részben képes biztosítani.

Ezek közül néhányat emeltünk ki az Ön számára. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen és gondolja végig, hogy vállalkozása vajon mennyire felkészült hasonló helyzetekre:

Sokoldalú védelem

Riasztó és tűzjelző rendszereink tájékoztatást nyújtanak nem csupán az illetéktelen behatolások, de a különböző elektronikai hibák (pl.: zárlat, áramszünet), valamint a természeti események (pl.: villámlás, vihar) okozta rendellenes működésről is.

Azonnali tájékoztatás

Azonnal értesülhet arról, ha telephelyén illetéktelenek tartózkodnak.

24 órás felügyelet

Rendszerünk a nap 24 órájában rendelkezésére áll, melynek felügyeletéről munkatársaink gondoskodnak.

Kapcsolt szolgáltatás a károk enyhítésére

Riasztó és tűzjelző rendszereink lehetőséget biztosítanak arra, hogy riasztás esetén erre a célra szerződött biztonsági szakemberek ellenőrizzék a telephely biztonságát.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások riasztó és tűzjelző rendszerének kivitelezésében és üzemeltetésében tud segítséget nyújtani, akik…

  • …szeretnék telephelyük épségét és biztonságát biztos kezekben tudni
  • …szeretnék bizalmas információikat / adataikat biztonságban tudni
  • …szeretnék vállalkozásuk telephelyét biztonságossá tenni az illetéktelen behatolással, rongálással, valamint egyéb káreseményekkel szemben
  • …korábban rossz tapasztalatuk volt (illetéktelen behatolás, rongálás, egyéb káresemény miatt)
  • …nem engedhetik meg maguknak biztonsági őr foglalkoztatását

Vállalkozásunk több mint 20 éve foglalkozik informatikai rendszerek – így riasztó és tűzjelző berendezések – telepítésével, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt:

Felkeltettük érdeklődését?
Kérjen ingyenes konzultációt!

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!