HÁLÓZATOK KIÉPÍTÉSE ÉS KARBANTARTÁSA

Vállalkozása informatikai rendszerét a saját rendszergazdájára vagy inkább egy erre szakosodott profi szakemberekből álló csapatra bízná?

Higgye el, ez a szolgáltatás már KKV-k számára is könnyen elérhető!

Referenciáink

Kapcsolatfelvétel

A vállalkozások sikeres működésében kiemelt szerepet játszik a hatékony kommunikációs hálózat, amelynek biztosítása alapvető elvárás a vállalat munkatársai és ügyfelei között.

Napjainkban azonban egyre több vállalkozás szembesül azzal, hogy a kommunikációs hálózatokkal kapcsolatos teendők nem csak a kapcsolattartásra, hanem az adatbiztonságra is kiterjednek, amely esetén elengedhetetlen, hogy egy erre specializált vállalkozás tervezze meg és biztosítsa az alkalmazottak közötti és ügyfelekkel történő kommunikációt.

Gyengeáramú hálózatok kiépítése és üzemeltetése

A Display Computer munkatársai Wifi, UTP és VPN kommunikációs hálózatok tervezését, kiépítését és üzemeltetését vállalja ügyfelei számára, amely során különös figyelmet fordít nemcsak a folyamatos működésre, hanem a kommunikáció során küldött és fogadott adatok biztonságára.

Tervezési és üzemeltetési szolgáltatásunkkal kapcsolatban néhányat olyan előnyt szeretnénk kiemelni, amelyeket egy saját rendszergazda (vagy csak az irodai alkalmazottak) egyáltalán nem, vagy csak részben tudnak biztosítani. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen és vesse össze vállalkozása jelenlegi felkészültségével az alábbi előnyöket:

szolgaltatas_elonyok_ikonok-05

Hálózati (vezetékes és wifi) hibák gyors kiszűrésére

Vállalkozásunk korszerű mérőműszerekkel rendelkezik, amelyek egyedülállónak tekinthetőek Szeged és környékén. Ezen eszközök segítenek még időben feltárni a különböző hálózati hibákat, ezzel segítve vállalkozása informatikai eszközeinek folyamatos működését.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-06

Naprakész tudás – zsarolóvírusokkal szembeni hatékony védelem

Mivel rengeteg ügyfél számára nyújtunk szolgáltatást, így a munkatársaink folyamatos fejlesztése révén naprakész szakértelemmel rendelkezünk nemcsak az üzemeltetés, de a napjainkban megjelenő zsarolóvírusokkal és kibertámadásokkal szemben.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-03

24 órás szolgáltatás

Rendszergazdáink folyamatosan, akár 24 órás rendelkezésre állást biztosítanak ügyfeleink számára Szegeden és már városokban

szolgaltatas_elonyok_ikonok-02

Nincs izgalom a szabadság, betegség, felmondás miatt

Egy saját rendszergazdával szemben a rendszerfelügyeletet ellátó vállalat folyamatosan tudja biztosítani a rendszer megfelelő működését.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-01

4 rendszergazdát biztosítunk

Egyik legnagyobb előny, hogy mindig elegendő rendszergazda áll rendelkezésre. Egy saját rendszergazdával szemben a rendszerfelügyeletet ellátó vállalat folyamatosan, napi 24 órában biztosítja a rendszer megfelelő működését.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-04

Bármilyen meghibásodás azonnali elhárítására

Mivel vállalatunk rendszerfelügyelet szolgáltatás nyújtása mellett informatikai eszközök értékesítésével és szervizelésével is foglalkozik, így a raktárkészletünknek köszönhetően bármilyen meghibásodás esetén azonnal tudjuk pótolni a hiányzó eszközöket / alkatrészeket.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-07

Jól tervezhető kiadások – pontos elszámolás

A rendszer üzemeltetésével kapcsolatos kiadások könnyen tervezhetőek, míg egy saját rendszergazda bérezése, esetleg új rendszergazda alkalmazása jelentős bérkiadással járhat az évek előrehaladtával.
Rendszerüzemeltetéssel kapcsolatos teljesítményünk jól mérhető, mert saját interneten elérhető munkalap kezelő rendszerrel rendelkezünk, melyen folyamatosan nyomon követhetők az aktuális, és az elvégzett munkák állapotai, valamint a szerződésben foglaltak szerint a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatos kimutatásokat is elküldjük minden hónapban az Ön számára. (e-szerviz)
További részletek:
http://szerviz.e-szerviz.eu
http://szerviz.e-szerviz.eu/

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik informatikai rendszergazda szolgáltatással, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt.

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások informatikai rendszerüzemeltetése terén tud segítséget nyújtani, akik…

  • …szeretnék informatikai rendszereik működését folyamatosan biztosítani
  • …szeretnék bizalmas információikat / adataikat biztonságban tudni
  • …szeretnék informatikai rendszereiket biztonságossá tenné az újonnan megjelenő zsarolóvírusokkal és egyéb kibertámadásokkal szemben
  • …korábban rossz tapasztalatuk volt saját rendszergazdával (magas fluktuáció és/vagy hiányos szakértelem miatt)
  • nem engedhetik meg maguknak saját rendszergazda foglalkoztatását

Szerződéses partnereink
mindennapjait könnyítjük meg


Lehetőséget biztosítunk szerződéses partnereink számára, hogy Távsegítség szolgáltatásunk révén gyorsan tudjuk segítséget nyújtani vállalkozása számára, E-szerviz szolgáltatásunk keretében pedig pontos és jól monitorozható elszámolás álljon a rendelkezésére.

Felkeltettük érdeklődését?


Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!