INFORMATIKAI RENDSZERFELÜGYELET

RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS SZEGEDEN

Vállalkozása informatikai rendszerét bizza inkább egy profi szakemberekből álló csapatra!

Higgye el, a rendszergazda szolgáltatás már KKV-k számára is könnyen elérhető!

Referenciáink

Kapcsolatfelvétel

Napjainkban a vállalkozások működése szinte elképzelhetetlen folyamatosan és megfelelően működő informatikai eszközök nélkül. Éppen ezért egy meghatározó kérdés, hogy az informatikai rendszereink tervezését és karbantartását egy saját rendszergazdára, vagy a rendszerfelügyelet terén jártas, erre specializálódott vállalkozásra bízzuk inkább?

Habár kézenfekvő megoldásnak tűnhet saját rendszergazda foglalkoztatása, az informatikai szakemberek munkaerő-piaci hiánya és egyre növekvő bérigénye sokszor komoly szakmai és pénzügyi kihívás elé állítja a vállalkozások jelentős részét. Emiatt pedig egyre többen döntenek erre specializálódott vállalkozás rendszergazda szolgáltatása mellett Szegeden.

Rendszerfelügyelet szolgáltatás előnyei

Az informatikai rendszergazda szolgáltatásunk számos olyan előnyt nyújt partnereink számára, amelyet egy saját rendszergazda alkalmazása nem, vagy csak részben tud biztosítani.

Ezek közül néhányat emeltünk ki Ön számára. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen és vesse össze vállalkozása jelenlegi felkészültségével az alábbi előnyöket:

szolgaltatas_elonyok_ikonok-01

8 rendszergazdát biztosítunk

Egyik legnagyobb előny, hogy mindig elegendő rendszergazda áll rendelkezésre. Egy saját rendszergazdával szemben a rendszerfelügyeletet ellátó vállalat folyamatosan, napi 24 órában biztosítja a rendszer megfelelő működését.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-02

Nincs izgalom a szabadság, betegség, felmondás miatt

Egy saját rendszergazdával szemben a rendszerfelügyeletet ellátó vállalat folyamatosan tudja biztosítani a rendszer megfelelő működését.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-03

24 órás szolgáltatás

Rendszergazdáink folyamatosan, akár 24 órás rendelkezésre állást biztosítanak ügyfeleink számára Szegeden és már városokban

szolgaltatas_elonyok_ikonok-04

Bármilyen meghibásodás azonnali elhárítására

Mivel vállalatunk rendszerfelügyelet szolgáltatás nyújtása mellett informatikai eszközök értékesítésével és szervizelésével is foglalkozik, így a raktárkészletünknek köszönhetően bármilyen meghibásodás esetén azonnal tudjuk pótolni a hiányzó eszközöket / alkatrészeket.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-05

Hálózati (vezetékes és wifi) hibák gyors kiszűrésére

Vállalkozásunk korszerű mérőműszerekkel rendelkezik, amelyek egyedülállónak tekinthetőek Szeged és környékén. Ezen eszközök segítenek még időben feltárni a különböző hálózati hibákat, ezzel segítve vállalkozása informatikai eszközeinek folyamatos működését.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-06

Naprakész tudás – zsarolóvírusokkal szembeni hatékony védelem

Mivel rengeteg ügyfél számára nyújtunk szolgáltatást, így a munkatársaink folyamatos fejlesztése révén naprakész szakértelemmel rendelkezünk nemcsak az üzemeltetés, de a napjainkban megjelenő zsarolóvírusokkal és kibertámadásokkal szemben.

szolgaltatas_elonyok_ikonok-07

Jól tervezhető kiadások – pontos elszámolás

A rendszer üzemeltetésével kapcsolatos kiadások könnyen tervezhetőek, míg egy saját rendszergazda bérezése, esetleg új rendszergazda alkalmazása jelentős bérkiadással járhat az évek előrehaladtával.
Rendszerüzemeltetéssel kapcsolatos teljesítményünk jól mérhető, mert saját interneten elérhető munkalap kezelő rendszerrel rendelkezünk, melyen folyamatosan nyomon követhetők az aktuális, és az elvégzett munkák állapotai, valamint a szerződésben foglaltak szerint a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatos kimutatásokat is elküldjük minden hónapban az Ön számára. (e-szerviz)
További részletek:
http://szerviz.e-szerviz.eu
http://e-szerviz.eu/

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik informatikai rendszergazda szolgáltatással, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt.

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások informatikai rendszerüzemeltetése terén tud segítséget nyújtani, akik…

  • …szeretnék informatikai rendszereik működését folyamatosan biztosítani
  • …szeretnék bizalmas információikat / adataikat biztonságban tudni
  • …szeretnék informatikai rendszereiket biztonságossá tenné az újonnan megjelenő zsarolóvírusokkal és egyéb kibertámadásokkal szemben
  • …korábban rossz tapasztalatuk volt saját rendszergazdával (magas fluktuáció és/vagy hiányos szakértelem miatt)
  • nem engedhetik meg maguknak saját rendszergazda foglalkoztatását

Szerződéses partnereink
mindennapjait könnyítjük meg


Lehetőséget biztosítunk szerződéses partnereink számára, hogy Távsegítség szolgáltatásunk révén gyorsan tudjuk segítséget nyújtani vállalkozása számára, E-szerviz szolgáltatásunk keretében pedig pontos és jól monitorozható elszámolás álljon a rendelkezésére.

Felkeltettük érdeklődését?


Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!