Informatikai eszközök javítása

Minden vállalkozás életében előfordul, hogy valamelyik informatikai eszköze meghibásodik és szakember segítségére van szükség a javítás elvégzéséhez. Mivel sokszor ezen informatikai eszközök pótolhatatlan adatokat tartalmaznak a vállalkozás számára, így azt javasoljuk, hogy ne próbálják meg az alkalmazottak javítani, mert könnyen előfordulhat, hogy visszafordíthatatlan károkat okoznak az adott elektronikai eszközben.

Amennyiben informatikai eszköze meghibásodik, kérje szakember segítségét! Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért érdemes bennünket választania.

Miért válasszon bennünket informatikai eszközei szervizelése esetén?

A Display Computer Kft. asztali számítógépek és hordozható számítógépek (notebook, laptop) teljeskörű, márkafüggetlen szervizelését végzi. Egyik fő tevékenységünk a PC hibaelhárítás, a problémák költséghatékony helyszíni megoldása és az egyedi kérések megvalósítása.

Az alábbi előnyökben részesülhet, amennyiben a Display Computer Kft-t választja informatikai eszközeinek szervizeként:

Helyszíni javítás és karbantartás fix áron

Az eszközöket nem kell szervizünkbe beszállítania. Lehet fizikai vagy szoftver hiba, esetleg valamilyen rossz beállítás, képzett technikusaink szakszerűen kijavítják és tájékoztatják munkatársait azokról a lehetőségekről, amelyek segítségével csökkenteni lehet a hiba előfordulásának esélyét.

Garanciát vállalunk az általunk szervizelt eszközökre

Ha gépe lefagy, “kékhalál”-la megáll, illesztőprogramot kell rajta frissíteni, nem látja a wifit, vagy valamilyen program nem megfelelően fut, esetleg az új nyomtatót kell beállítani, akkor ezeket szakembereink szakszerűen megoldják.

Igyekszünk gyorsan helyreállítani a problémát

Amennyiben technikusunk a helyszíni javítást nem tudja elvégezni, kérésre a gépet beszállítjuk szervizünkbe, bevizsgáljuk és árajánlatot készítünk a javításra. Ha a javítást megrendeli, akkor bevizsgálási díjat nem kell fizetnie. Az javítás időtartama függ a problémától és az alkatrészek elérhetőségétől, de mindig igyekszünk a lehető leghamarabb elvégezni.

Szerződött ügyfelek számára kiemelt előnyök

Ha egy helyszínen – irodában, lakásban – több gépet kell javítani, karbantartani, akkor kedvezményes áron végezzük a szolgáltatást. Minden visszatérő megrendelő kedvezményt kap, de a legjobb árat és reakcióidőt karbantartási szerződés megkötése esetén tudjuk biztosítani.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások számára kíván szervizelési és karbantartási szolgáltatást nyújtani, akik…

  • szeretnék irodai eszközeik folyamatos működését biztosítani
  • nem rendelkeznek saját rendszergazdával és/vagy informatikussal
  • nem tehetik meg, hogy javítható hibák esetén új informatikai eszközöket vásároljanak
  • szeretnék az informatikai hibák elhárítását gyorsan megoldani

Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik informatikai eszközök javításával és karbantartásával, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt.

Ne várja meg, amíg gépe elromlik, kérjen megelőző karbantartást!

Felkeltettük érdeklődését?
Kérjen ingyenes konzultációt!

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!