Informatikai eszközök értékesítése

Napjainkban minden vállalkozásnak szüksége van informatikai eszközökre a hatékony működéshez, legyen az akár számítógép, notebook, tablet, telefon, nyomtató vagy bármely más infokommunikációs eszköz. Az elmúlt évtizedekben az informatikai eszközök választéka jelentősen megnőtt és egyre több gyártó készít különböző alkalmazási területekre informatikai eszközöket. Emiatt egyre nagyobb figyelmet kell fordítani arra, hogy az alkalmazási célnak megfelelő informatikai eszközt sikerüljön kiválasztani és élvezni annak előnyeit.

Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk a vállalkozása igényeinek megfelelő informatikai eszközt kiválasztani. Ne feledje: a megfelelő informatikai eszköz megtalálása legalább annyira fontos, mint egy új munkatárs kiválasztása!

informatikai szolgáltatás

Miért válasszon bennünket informatikai eszközei kiválasztása során?

A megfelelő informatikai eszközök kiválasztása egyre nehezebb feladat, amely jelentős szakértelmet igényel. Sőt, az informatikai eszközök kiválasztása során sokan megfeledkeznek arról, hogy nemcsak a jelenlegi elvárásoknak megfelelő eszközt szükséges kiválasztani, hanem a technika fejlődési trendjeihez illeszkedő eszközt, így elkerülhetjük, hogy 1-2 éven belül eszközeink elavuljanak.

Az alábbi előnyökben részesülhet, amennyiben a Display Computer Kft-t választja informatikai eszközeinek beszállítójának:

Részletes igényfelmérés - megfelelő eszköz kiválasztása

Fontosnak tartjuk, hogy az igényeihez illeszkedő informatikai eszközt biztosítsunk Önnek. Ezért nem azt kérdezzük meg, hogy hány magos processzort, vagy mekkora memóriával szeretné kérni a videókártyát, inkább felmérjük, milyen célra használná vállalkozása munkatársa a számítógépet. Nyilvánvaló, hogy videóvágás, irodai felhasználás vagy akár mérnöki tervezés esetén teljesen más eszközökre van szükség. Ön ki tudná választani a legmegfelelőbb eszközt ezen területeken dolgozó munkatársainak?

Eszközök széles választéka

A legjelentősebb hazai beszállítókkal szoros kapcsolatban állunk, amelynek köszönhetően az egyes informatikai eszközök piacán található termékek széles választékát tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.

Kedvező ár

Közvetlen kapcsolatban állunk a legnagyobb informatikai eszközgyártók hazai beszállítóival és általunk bonyolított értékesítés révén kedvező árakat tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

Gyors hibaelhárítás meghibásodás esetén

Az állandó raktárkészletünknek köszönhetően meghibásodott informatikai eszközeinek alkatrészeit bármikor vagy alacsony átfutási idővel gyorsan tudjuk cserélni, ezzel biztosítva vállalkozása folyamatos működését.

Garancia biztosítása

A gyártói garancián túl saját garanciát nyújtunk az általunk értékesített termékekre. -lépjen kapcsolatba velünk és ismerje meg a részleteket!

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások számára segít informatikai eszközök beszerzésében, akik…

  • szeretnék a legmegfelelőbb informatikai eszközöket biztosítani vállalkozásuk számára – mindezt kedvező áron
  • szeretnék a hiányzó eszközöket gyorsan biztosítani a munkatársaknak
  • szeretnék a gyártói garancián túl további garanciák igénybevételével biztosítani a vállalkozás folyamatos működését
  • meghibásodás esetén szeretnék a gyors hibaelhárítást erre szakosodott vállalatra bízni

 

Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik informatikai eszközök értékesítésével, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt.

Felkeltettük érdeklődését?
Kérjen ingyenes konzultációt!

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!