Beléptető rendszerek

Beléptető rendszer kivitelezése

Számos vállalkozás még napjainkban is úgy tekint a beléptető rendszerekre, mint a kizárólag nagyvállalatok által megfizethető megoldásokra. Az egyes rendszerek fejlődésének hála azonban, a vállalkozások egyre szélesebb köre számára elérhető ez a szolgáltatás.

Beléptető rendszer előnyei

Beléptető rendszer szolgáltatásunk számos olyan előnyt nyújt partnereink számára, amelyet a beléptetésért felelős személyzet/biztonsági őr önálló alkalmazása nem, vagy csupán részben képes biztosítani.

Ezek közül néhányat emeltünk ki az Ön számára. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen és vesse össze vállalkozása jelenlegi felkészültségével az alábbiakat:

Részletes információk a be- és kilépésekről

A beléptető rendszer lehetőséget biztosít nem csupán az alkalmazottak és látogatók be- és kilépésének naplózására, de az ezzel összefüggésben lévő adatok (belépés ideje, belépő adatai, kilépés ideje, átlagos forgalom, stb.) tárolására, valamint azok gyors visszakeresésére is.

Jogosultsági körök pontos meghatározása

A vállalkozás telephelyére történő belépésre jogosultak/nem jogosultak körének meghatározásával, jelentősen csökkenti az illetéktelen behatolás kockázatát.

Állandó felügyelet személyi ráfordítás nélkül

Az általunk telepített beléptető rendszerek helyszíni támogató személyzet nélkül is működtethetőek, ezáltal jelentős személyi jellegű kiadásokat takaríthat meg vállalkozása számára.

Pontos munkaidőnyilvántartás

Beléptető rendszerünk igény esetén akár munkaidő nyilvántartással is összeköthető, így pontos adatokkal szolgálhat a HR osztály számára.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások számára tud beléptető rendszer kivitelezésében és üzemeltetésében segítséget nyújtani, akik…

  • …szeretnék telephelyük biztonságát  szakemberek által telepített rendszerekre bízni
  • …szeretnék bizalmas információikat / adataikat biztonságban tudni
  • …szeretnék vállalkozásuk telephelyét biztonságossá tenni az illetéktelen behatolással szemben
  • …korábban rossz tapasztalatuk volt (illetéktelen behatolás miatt)
  • …nem engedhetik meg maguknak biztonsági őr foglalkoztatását

 

Vállalkozásunk több mint 20 éve foglalkozik informatikai rendszerek – köztük beléptetőrendszerek – kiépítésével, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt.

Felkeltettük érdeklődését?
Kérjen ingyenes konzultációt!

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!