Informatikai hálózat fejlesztése a Mórahalmi Gyógyfürdőben

Átadás dátuma: 2019

A feladat

Szent-Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő esetén a rendelkezésre álló infrastruktúrát még a gyógyfürdő kiépítésekor tervezték, amelynek indulásakor az informatikai hálózatnak még csak egy személyi számítógépet (PC) kellett kiszolgálnia. Azonban mind a vendégek számának bővülésével, mind pedig a gyógyfürdő folyamatos terjeszkedésével az informatikai eszközök iránti igény az egy számítógépről 2018-ra már 25 számítógépre bővült. Részben emiatt, valamint az elavult hálózati infrastruktúra miatt az új hálózat tervezése és mihamarabbi kiépítése időszerűvé vált, amelyet idén a Display Computer munkatársai végeznek el.

 

A kihívás

Egy ilyen nagy méretű informatikai hálózatfejlesztés jelentős előkészítést és igényfelmérést igényel. A munkálatokat vállalkozásunk munkatársai a hálózat részletes és teljes fizikai feltérképezésével kezdték. A feltárás során azonosítani tudtuk azokat a hibákat és szűk keresztmetszeteket, amelyek javítása szükséges az új hálózat telepítéséhez. A feltárással párhuzamosan a hibás végpontok javítása, valamint a szükséges mérési jegyzőkönyvek is elkészültek. Ez a dokumentáció biztosítja, hogy a későbbi hálózatépítés során megfelelő eszközökkel lássuk el az infrastruktúrát, ezáltal a hálózat folyamatos és stabil szolgáltatást tudjon nyújtani mind a vendégek, mind pedig a fürdő munkatársai számára. A munkafolyamat eredményeként elkészült a teljes informatikai hálózat dokumentációja (struktúra rajzok).

Műszaki tartalom

Optikai hálózat hibáinak felderítése és javítása
1 db új tűzfal
2 db 24 portos Smart switch
1 db 8 portos optikai switch
1 db File szerver Microsoft Windows szerver operációs rendszerrel
Jelenlegi wifi hálózat újrakonfigurálása, és felkészítése a bővítésre
Optikai hálózat hibáinak felderítése és javítása

Galéria

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!