Riasztó-, beléptető- és informatikai rendszer referencia

Kollár Pakk Kft. riasztó-, beléptető-, tűzjelző- és informatikai rendszerének tervezése és kivitelezése

Átadás dátuma: 2019

A feladat

Minden olyan üzemben, ahol gyártás, termelés folyik, komoly informatikai rendszerek segítenek be a termelés optimalizálásába és a készletezési, beszerzési feladatokba. A Kollár Pakk Kft. szegedi üzemében kiemelt hangsúlyt fektetnek mind a termelést kiszolgáló rendszerek, mind a biztonságot és a beléptetést biztosító berendezések fejlesztésére, ezért bízták meg cégünket egy komplex, mindezen rendszereket érintő fejlesztéssel.

 

A kihívás

Cégünk vállalta, hogy kiépíti a Kollár Pakk Kft. új szegedi üzemének kamera és riasztó rendszerét, valamint megtervezi és kiépíti a jelenlegi folyamatokba integrálható beléptetőrendszert is. Vállaltuk továbbá egy kiegészítő tűzjelző rendszer kiépítését, illetve a teljes informatikai hálózatot (vezetékes, vezeték nélküli) is. Egy gyártóüzem esetén kihívást jelent ezen rendszerek megtervezése, hiszen rengeteg specifikus előírásnak, törvénynek és jogszabálynak kell megfelelni. Kollégáink az előzetes terepfelmérést követően elvégezték a szükséges tervezést, majd a berendezések és hálózati elemek beszerzését. A munkálatok során folyamatos volt az egyeztetés a cég és a hatóság képviselőivel. A Display Computer Kft. a kiépítés mellett természetesen az üzemeltetésben és a karbantartásban is segítséget nyújt, így segítve a biztonságos és optimalizált termelést.

Műszaki tartalom

6 db RFID olvasó + munkaidő nyilvántartó szoftver
3 db Wifi antenna
47 db informatikai végpont
15 db HDCVI kamera + 1 db PTZ (mozgatható) kamera
20 db infra mozgásérzékelő
2 db 50 méteres infrasorompó
21 db füstérzékelő

Galéria

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!