Art Hotel**** informatikai hálózatának kivitelezése

Átadás dátuma: 2013 május 8.

A feladat

Az ART Hotel**** Szeged egyik legexkluzívabb szállodája, amely informatikai hálózatának tervezését és kiépítését teljes egészében a Display Computer Kft. végezte. A közel 2 milliárd forint költségvetésből, 2013-ban épült hotel célja, hogy a minősítésnek megfelelően kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást nyújtson vendégei számára. Ennek érdekében, az informatikai rendszer tervezésével kapcsolatban is a fő szempontot a minőség jelentette, amely mind a vendégek, mind pedig az alkalmazottak napi munkavégzését hívatott támogatni.

 

A kihívás

A szálloda informatikai hálózatának kiépítésekor kihívást jelentett a magas színvonalú szolgáltatáshoz szükséges csúcstechnológia nagy mennyiségben történő telepítése. A szállodát 412 hálózati végponttal, 34 beltéri és 12 kültéri wifi antennával kellett ellátni annak érdekében, hogy a vendégek számára folyamatos internetelérést lehessen biztosítani akkor is, ha valamelyik antenna meghibásodik. A kiépített wifi hálózat minőségét jól szemlélteti a Booking.com-on olvasható visszajelzések (képek a képgalériában).

Mivel az egyik fő célcsoportot az üzleti utazók és konferencia turizmus jelenti, így jelentős figyelmet kellett fordítani a konferenciatermek és tárgyalások lebonyolításához szükséges, magas színvonalú informatikai eszközök kiválasztására és rendszerbe való integrálására. A körültekintő előkészítésnek és kivitelezésnek köszönhetően napjaink elvárásainak megfelelő informatikai rendszer szolgálja az üzleti vendégek igényeit, mint például távirányításos motoros vászon, házimozi minőségű projektorok, magas szintű hangosítás, és konferenciahívást támogató eszközök.

Műszaki tartalom

412 db informatikai hálózati végpont
34 db beltéri wifi antenna
12 db kültéri wifi antenna
1 db wifi szerver
1 db file szerver
1 db Cisco tűzfal
6 db menedzselhető Cisco switch
1 db Panasonic telefon központ
Villámcsapás és túláram védelem
Szünetmentesített aktív eszközök
12 db munkaállomás
2 db projektor lift + projektor
2 db távirányítós motoros vászon
Kis és nagyterem hangosítás

Galéria

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!