Átadás dátuma: 2020 tavasz

A feladat

 

Az Európai Unió egyik kiemelt célja, hogy minél több településen díjmentes, minőségi internet elérhetőséget biztosítson – elsősorban közösségi tereken és közintézményekben. Mindez jelentősen hozzájárul a helyiek és a turisták infokommunikációs igényeinek kielégítéséhez, például helyi szolgáltatásokról információgyűjtéshez, valamint rokonokkal, barátokkal való kapcsolattartáshoz. Mórahalom városa sikeresen pályázott az erre a célra kiírt WIFI4EU pályázathoz, amely keretében cégünket bízta meg a hálózat kiépítésével.

A kihívás

 

Mórahalom egy olyan település, ahol kifejezetten sok a közösségi tér. Míg egy kisebb vállalkozás esetében a hálózatok kiépítése viszonylag rutinfeladat, egy ilyen komplex, egymástól távol álló helyszínekkel rendelkező Wi-Fi hálózat már alaposabb tervezést és előkészítést igényel, hiszen összességében egy hálózatról beszélünk, de ezt 8, különböző helyszínen szükséges megvalósítani. A Display Computer Kft. szakemberei több évtizedes tapasztalatát és a lehető legkorszerűbb hálózati eszközöket alkalmazva a legjobb tudása szerint fogja előkészíteni és megvalósítani a kivitelezést. Az előzetes igényfelmérést és az eszközök beszerzését követően cégünk összehangoltan, helyszínről helyszínre kezdi meg a struktúra kiépítését, majd beüzemelését. Természetesen a kiépítést követően az üzemeltetési, karbantartási és adott esetben fejlesztési tevékenységekben is partnerek leszünk, így garantálva a folyamatos, biztonságos és minőségi Wi-Fi hozzáférést.

13 db Wifi antenna 2.4GHz/5GHz, 802.11 a/b/g/n/ac
6 db Smart Swich (POE tápellátással, központi menedzselhetőséggel)
1 db központi wifi kontroller
Teljes körű túláram védelem
Központi kontroller konfigurálása a Wifi4EU pályázat elvárásainak (Hotspot 2.0, HTTPS captive fogadóportál, Beágyazott nyomkövetési kódrész (snipp)
Teljes körű hálózat felügyelet 3 évig

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!