Kamerás megfigyelő rendszer kivitelezése

[divider md_height=”80″ lg_height=”80″]

A professzionálisan működő vállalkozások biztonságos működéséhez az informatikai rendszereken és eszközökön túl, a vállalkozás telephelyén telepített biztonsági kamera megfigyelő rendszer is jelentős mértékben hozzájárul.

Éppen ezért szinte már alapvető elvárás a biztonsági kamerák jelenléte, annak ellenére, hogy a telephelyet esetleg riasztó rendszerrel vagy biztonsági őr segítségével is védjük.

A biztonsági kamera megfigyelő rendszer szolgáltatás előnyei

Kamerás megfigyelő rendszer szolgáltatásunk számos olyan előnyt nyújt partnereink számára, amelyet a riasztórendszer és/vagy biztonsági őr önálló alkalmazása nem, vagy csupán részben képes biztosítani.

Ezek közül néhányat emeltünk ki az Ön számára. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen és vesse össze vállalkozása jelenlegi felkészültségével az alábbiakat:

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

A Display Computer Kft. azon mikro-, kis- és középvállalkozások kamerás megfigyelő rendszerének kivitelezésében és üzemeltetésében tud segítséget nyújtani, akik…

  • …szeretnék telephelyük biztonságát szakemberekre bízni
  • …szeretnék bizalmas információikat / adataikat biztonságban tudni (részletesebben az adatbiztonságról itt olvashat)
  • …szeretnék vállalkozásuk telephelyét biztonságossá tenni az illetéktelen behatolással, rongálással szemben
  • …korábban rossz tapasztalatuk volt (illetéktelen behatolás/károkozás miatt)
  • …nem engedhetik meg maguknak biztonsági őr foglalkoztatását vagy éppen a biztonsági őr jelenlétét szeretnék kiegészíteni kamerás megfigyelő rendszerrel.

 

Vállalkozásunk több mint 20 éve foglalkozik informatikai rendszerek – többek között biztonsági rendszerek – tervezésével és kivitelezésével, amely során számos elégedett ügyfél tisztel meg bennünket bizalmával évről-évre, kisvállalkozásoktól kezdve nagyvállalatokig egyaránt:

Felkeltettük érdeklődését?
Kérjen ingyenes konzultációt!

Kérjen ingyenes konzultációt munkatársainktól és ismerje meg, hogy milyen megoldásokkal tudjuk támogatni vállalkozása hatékony működését!

    [divider md_height=”80″ lg_height=”80″]