Vissza a displaycomputer.hu oldalra

Ismerős és minden
elődjénél jobb

long_familiar_1x

Ismerős felület A Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja – még jobb formában. A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.

ff_ux_1x
ff_compatibility_1x

Kompatibilitás A Windows 10-hez nem kell új eszközöket vásárolnia.

Gyors és rugalmas működés

A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik. A rendszer hatékonyan gazdálkodik a memória-és processzor-erőforrásokkal, így a böngésző és az alkalmazások is villámgyorsan futnak.

*Hardvertől függően.

ff_performance_1x
ff_secure_1x

Fokozott védelem. Azonnali frissítések.*

A Windows Update már nem csak biztonsági frissítéseket és javításokat, hanem azonnali frissítéseket is biztosít, amelyek révén mindig a legújabb Windows-élményben lehet része.

*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Páratlanul személyes
és természetes
élmény

long_natural_exp_1x
ne_cortana_1x

Cortana

A Cortana egy valóban személyes digitális asszisztens, aki idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, és minden Windows 10-es eszközön segít teendői elvégzésében.*

* A Cortana meghatározottpiacokon lesz elérhető a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.

Ujj, toll és hang*

Természetes interakciós lehetőségek közül választhatja ki a legkényelmesebbet.

*Hardvertől függően.

ne_voice_pen_1x
ne_start_live_1x

Start menü és élő csempék Rögtön áttekintheti, ami a legfontosabb Önnek.

*Hardvertől függően.

Windows Hello*

Ön jól ismeri a Windowst – most már a Windows is ismeri Önt.

*A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat - olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.

ne_windows_hello_1x

Minden eszközön
működik

long_work_across_1x
wa_onedrive_1x

OneDrive*

A Windows 10 - hez 15 GB ingyenes OneDrive - tárhely jár. Egy helyen tárolhatja és bárhol, bármikor elérheti fényképeit, fájljait és dokumentumait – windowsos és más eszközökről egyaránt.

*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Continuum A Continuummal az alkalmazások és a tartalmak minden eszközön és üzemmódban látványosan jelennek meg, még akkor is, ha egyikből a másikba vált.*

*A működés alkalmazástól függően változó lehet.

wa_continuum_1x
wa_apps_1x

Előtelepített alkalmazások A Windows 10 remek beépített alkalmazásokat kínál: Térképek, Fényképek, Posta és naptár, Zene, Videók, Kapcsolatok és Üzenetek.

Játék és Xbox

A legjobb Xbox - sorozatok mellett az Xbox Liv e* előnyeit is élvezheti, az Xbox alkalmazás segítségével pedig az Xbox - közösséget, eredményeit és játékgyűjteményét is elérheti – közvetlenül a Windows 10 - es eszközéről.

*Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: http://xbox.com/live/countries.

wa_gaming_xbox_1x

Nagyobb
hatékonyság

be_productive_1x
bp_msoft_edge_1x

Microsoft Edge A vadonatúj Microsoft Edge böngésző még jobb webes élményt kínál: zavartalan olvasást, személyre szabott keresési javaslatokat és kényelmes böngészést.

Rendszerezés*

Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyet igényel.

*A dokkolható alkalmazások száma az egyes alkalmazások minimális felbontásától függ.

bp_multi_doing_1x
bp_office_1x

Office A világ első számú hatékonyságnövelő csomagja a világ leghatékonyabb operációs rendszerén.

Áruház és appok*

Az új Windows Áruházban minden egy helyen megtalálható: nagyszerű játékok, alkalmazások, zenék és videók.

*Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

bp_store_apps_1x

Frissítési Útmutató

Önnek két lehetősége van, hogy számítógépén Windows 10 fusson.

1. Új eszköz vásárlása estén:

Egy vadonatúj számítógép a legjobb Windowst érdemli. Ezért gyors és egyszerű lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen frissítsen a Windows 10-re.*

Amikor beállítja az eszközt és kapcsolódik az internethez, értesítést kap, hogy frissítés érhető el. Válassza a „Frissítés” lehetőséget a letöltés elindításához (ne aggódjon: a letöltés közben a számítógépet továbbra is használhatja).

Ha a letöltés befejeződött, eldöntheti, hogy azonnal, vagy később, egy alkalmasabb időpontban szeretné telepíteni a frissítést.

Ilyen egyszerű!

*Az ajánlat a megfelelő Windows 7 - es és Windows 8.1 - es eszközökre érvényes (beleértve a korábban vásárolt eszközöket is) a Windows 10 frissítés megjelenését követő egy évig. További részletek a www.windows.com/window s10upgrade címen olvashatók. A frissítésre hardver - és szoftverkövetelmények vonatkoznak; a funkciók elérhetősége eszközönként változhat. Internetkapcsolat és a Windows Update engedélyezése szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel . Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 frissítés szükséges. Az ajánlat a Windows RT/RT 8.1 rendszerre nem érvényes. A részleteket lásd a www.windows.com/windows10upgrade címen. A kompatibilitási és más fontos telepítési információk megtekintéséhez keresse fel az eszköz gyártójának webhelyét és a www.windows.com/windows10specs címet.

2. Meglévő rendszer frissítése:

Ha telepíteni vagy újratelepíteni szeretné a Windows 10 - et, kattintson az alábbi linkre, ahol lépésről-lépésre nyomonkövetheti a frissítés minden lépését.

https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10