Projektmunkáink

 

Büszkék vagyunk arra, hogy Szeged és környéke meghatározó informatikai szolgáltató vállalataként egyre több mikro-, kis- és középvállalkozás, valamint számos nagyvállalat tisztel meg bennünket bizalmával napról napra.

Az alábbiakban három olyan projektünkbe engedünk betekintést, amelyek megtervezése és kivitelezése gondos előkészítést igényelt. Ezen projektek számunkra is igazi kihívást jelentettek, amelyekkel szeretnénk bemutatni, hogy munkatársainkkal közösen milyen nagy és komplex projekteket valósítottunk meg az elmúlt években.

Art Hotel****
Rendszerfelügyelet és -karbantartás

Art Hotel**** informatikai hálózatának kivitelezése

Az ART Hotel**** Szeged egyik legexkluzívabb szállodája, amely informatikai hálózatának tervezését és kiépítését teljes egészében a Display Computer Kft. végezte. A közel 2 milliárd forint költségvetésből, 2013-ban épült hotel célja, hogy a minősítésnek megfelelően kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást nyújtson vendégei számára, amely az informatikai rendszerrel kapcsolatos elvárásokat is magas szintre helyezte. Az újonnan épült hotel így a legmodernebb informatikai eszközökkel lett felszerelve és átadva.

További részletek a projektmunkáról
Rendszerfelügyelet és -karbantartás
Dow Agrosciences

DOW Agrosciences szegedi növénynemesítő állomásának gyengeáramú kivitelezése

A Dow Agrosciences Magyarországon és nemzetközileg is elismert szereplője a növényvédő szerek fejlesztésének, amely napjaink népesedési kihívásaira kínál innovatív megoldásokat. Mivel a kutatás-fejlesztési tevékenység szükségszerűen magas fokú biztonságot igényel, így a Display Computer Kft. feladata többek között a Dow Agrosciences növénynemesítő telephelyének biztonsági eszközeinek, valamint gyengeáramú hálózatának teljes körű kiépítése volt.

További részletek a projektmunkáról
Rendszerfelügyelet és -karbantartás
Hunguest Hotel Forrás****

Informatikai hálózat fejlesztése
a Hunguest Hotel Forrás és
Napfényfürdő Aquaparkban

A Hunguest Hotel Forrás**** Szeged egyik legelismertebb szállodája, amelynek informatikai rendszerével kapcsolatban több probléma is felmerült a vendégek és alkalmazottak részéről, ezért a szálloda vezetése felkereste vállalkozásunkat a probléma elhárítására. Ennek eredményeként a Diplay Computer Kft. feladata a szálloda előző informatikai rendszerének állapotfelmérése és a XXI. századi biztonsági elvárásoknak megfelelő korszerűsítése volt.

További részletek a projektmunkáról
adminProjektmunkák-uj